Cuvânt Înainte

Dragi Rota-friends,

 

Odata cu venirea toamnei, ceata densa ne-a ingreunat gasirea unui itinerariu scurt si usor catre Conferinta Zonala. Am reusit insa sa gasim intr-un cufar vechi al familiei Rotaract, o harta cu 13 indicii pe care va indemnam sa le urmati cu grija pentru a ajunge la destinatie la timp!

 

La primele raze ale diminetii racoroase, dupa lasarea brumei, am reusit sa vedem ca punctul de plecare este de la Deva, de la (1) Conferinta Districtuala. Inhamati-va pe cate o motocicleta (colegii de la (2) Rota Moto va pot ajuta sa imblanziti una si sa-i puneti hamul). Pe poteca, la primul cot spre dreapta, urmati indicatorul spre (3) Podul Iubirii. Ajunsi acolo, lasati motocicletele la adapat si treceti podul cu grija - sa nu speriati (4) ratustele din Cursa - este important sa nu le intrerupeti pentru a nu rupe firul destinului. 

 

Urmati poteca spre munte pana dati de zapada. Ca sa treceti de acest taram anevoios, amintiti-va ce ati invatat din proiectul (5) "Fii Mos Craciun" - urcati-va in sania Mosului si zburati pana treceti de munti. Totul bine pana aici? OK!

 

Mai departe, harta arata ca la primul cot la stanga, zanele bune stau la (6) Limo Stand by us ca sa ii hidrateze pe voinicii care au reusit sa ajunga pana aici. Tot ele va arata poarta spre (7) Summer Loving, dar nu va relaxati prea tare ca nu ati ajuns decat la jumatatea drumului! De aici, drumul devine foarte aglomerat din cauza (8) Saltimbanciadei. Ca sa vi se faca loc, trebuie sa va creati propriul catwalk prin multime si papparazzi iar colegii de la (9) Opera Fashion Fair va pot da sfaturi despre cum sa mergeti si de ce nu, cum sa stati la poza :). Drumul este cu piedici, trebuie sa parcurgeti  marea de mingi de tenis de la (10) Rotaract Open fara sa fiti doborati, dar nu este imposibil, caci nici Halep, nici Sharapova nu joaca acolo (inca)! 

 

Daca ati ajuns pana aici, este bine! Sunteti pe ultima suta de metri si trebuie sa reusiti sa deschideti poarta de la Conferinta Zonala! Acum trebuie sa va impartiti in doua echipe. O echipa trebuie sa castige si sa aduca trofeul de la (11) Campionatul de fotbal de la Buzias, iar cealalta trebuie sa dea atatea cosuri la (12) Street Ball 3x3, cate cluburi Rotaract vor fi prezente la conferinta. Cu cele doua trofee, veti reusi sa deschideti poarta si sa intrati la marea adunare.

 

Al 13-lea indiciu de pe harta l-am lasat ultimul pentru ca oricum, este cel la care va pricepeti cel mai bine: Munca in echipa!

Program

Felicitari, ati ajuns in Timisoara la URBAN, pe strada Marasesti nr.12.

Acesta va fi programul:

Sambata 11.11.2017

10:30-12:00 Conferinta Rotaract - Partea I
13:00-14:00 Pranz
14:00 -18:00 Conferinţa Rotaract - Partea II
18:00- ∞ Program de voie bună